Menü
Olyan ingatlanbefektetési lehetőséget kerestünk, amely elérhető áron kínál jó elosztású lakásokat, kedvező finanszírozással, biztos háttérrel rendelkezik, és ezt a Borókaparkban találtuk meg. Csendes, családias környezet, fejlődő városrész, jó megközelíthetőség, bevásárlási lehetőség, gyors autópálya eléréssel. Kedvezően befolyásolta a döntésünket, hogy kulcsrakészen, komplett konyhabútorral és a téli akcióban még beépített konyhagépekkel együtt kerül a lakás átadásra, ide már csak költözni kell.
Nóra
Természetesen én is több szempontot figyelembe vettem és megfelel az ízlésemnek. De ami a végén mégis a döntésemhez segített a jó beltartalom és a kitűnő ár-érték arány mellett , hogy nem szaladt el velük a ló! Nem akartak rábeszélni semmire! Hagytak magam dönteni és a többszöri egyeztetés után sem voltak türelmetlenek!
Péter
Több lakóparknál érdeklődtünk és a Boróka volt a legszimpatikusabb. Levegős telken épül a ház, messze a város zajától, közel az autópályához és mégis csendes helyen. A lakás beosztása számunkra megfelelő, sőt kiváló. Az értékesítőtől az előzetes megbeszélésen olyan információkat kaptunk a lakásban történő esetleges változásokról, amit csak itt kaptunk.
Ilona
Top