Menü

Minőség

ÉPÍTÉSZET

A Boróka Park 4. ütem 72 lakásos fejlesztés keretében 2 épülettömeg, egy fsz+4 emeletes, 26 lakásos („A” épületrész), és egy fsz+3 emeletes, 46 lakásos („B” épületrész) épül, 2 külön lépcsőházi mag köré szerveződve, melyek földszinti része összekapcsolódik, egy egységet alkot. A változatos alapterületű lakások mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy tetőterasszal, számos lakás pedig privát kertrésszel.

A portfóliónkban megtalálhatóak a hagyományos, kisebb alapterületű, fiatal pároknak és első lakásvásárlóknak ideális lakások, valamint a több hálószobás, családos vásárlóknak is optimális lakások, de azok is megtalálják nálunk számításukat, akik befektetés céljából vásárolnak.

A fejlesztés 52 db, fásított, külső parkolóállással és további 20 db, földszinti teremgarázsban kialakított fedett gépkocsi-beállóhellyel rendelkezik. A teremgarázs szinten 19 db privát tároló helyiség is kialakításra kerül a gépkocsi-beállóhelyekhez kapcsolódóan.

HOMLOKZAT

A korábbi ütemekhez képest jelentős módosulás – az eltérő szintszámú alaptömegek mellett –, a kertkapcsolatos lakások megjelenése, melyek épülettömegbe visszahúzott teraszai a napvédelem mellett plasztikusabbá teszik az épület földszintjének homlokzati zónáját. Szintén változás, hogy funkcionális és passzív homlokzat árnyékolási célból megnöveltük a lakásokhoz rendelt erkélyek mennyiségét. Ezáltal a lakások jól használható és bútorozható külső terekkel gazdagodnak.

Az épület alap törtfehér színe mellett változó árnyalatú földszínek, nyugtató, állandóságot jelképező sárgás-barnák és melegséget, meghittséget erősítő szürkészöldek határozzák meg a homlokzati színhasználatot.

FALAZÁS, HŐSZIGETELÉS

Az épület kültérrel érintkező kitöltő falai 30 cm vtg. kerámia, míg a lakásokat elválasztó falazatok 25 cm vtg., nagy hangszigetelő képességű lakáselválasztó kerámia téglákból készülnek. A lakáson belüli falazatoknál 10 cm vtg. kerámia anyagú válaszfal téglákat használunk.
Ahol a gépészeti szerelés okán előtét falazat válik szükségessé, ott 6 és 10 cm vtg. monolit gipszkarton előtét falszerkezetet építünk be.
Az épület külső falai általánosan 10 cm vtg. vakolható kőzetgyapot hőszigeteléssel és dryvit rendszerrel kerülnek kialakításra, amit a vasbeton szerkezetek előtt +5 cm vtg. PIR hőszigetelés egészít ki. A földszinti lakások padlói 12 cm vtg. EPS hőszigetelést (egyben úsztatást) kapnak. Az alulról hűlő födémeknél 20 cm vtg. kőzetgyapot, míg a lapostetőkön 14 cm vtg., PIR hőszigetelés kerül elhelyezésre. Az erkélyek vasbeton lemezei teljes szerkezeti magasságban beépített hőhídmegszakító elemekkel kerülnek kialakításra.

FELSZERELTSÉG

ÉPÜLETGÉPÉSZETI ÉS ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI RENDSZEREK
A társasház gépészeti rendszerei a vonatkozó energetikai előírások szerinti „közel nulla energiaszint” betartásával létesültek. Az előírt 25%-os megújuló energia részarányt a használati melegvíz-termelés előfűtő hőszivattyúja és a tetőre telepített napelemes kiserőmű rendszer áramterelése biztosítja. Az utóbbi által megtermelt elektromos áramot az épületegység liftjei, a közös területek világítása és a főbb gépészeti fogyasztók veszik fel.

A LAKÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓAN
• vezetékes ivóvíz ellátás, mely magában foglalja a melegvíz készítést és a cirkulációs rendszer kialakítását
• kommunális (lakossági) szennyvízelvezetés,
• fűtési rendszer kialakítása: lakásonkénti hőmennyiségméréssel ellátott gáz üzemű házközponti kazánberendezéssel, lakás helyiségeiben, fehér acéllemez radiátor, fűtőtesteken termosztátos szabályozószelep
• hűtési rendszer védőcsöves kiépítése lakásonként split klíma berendezésekhez,
• fürdő, WC gépi elszívása, konyhai szagelszívóhoz gépészeti csatlakozás biztosítása
• világítási, dugaszolóaljzat és egyéb erős áramú berendezéseket kiszolgáló elektromos rendszerek kiépítése
• kábeltelevízió és kaputelefon rendszerek kialakítása,
• nyílászárók elé kerülő árnyékolók fogadó tokszerkezeteinek elhelyezése, illetve a redőnyök gépi mozgatását biztosító vezérlés védőcsöves kiépítése lakásonként.
Lakásonként kiépülnek a split klímaberendezések működéséhez szükséges alapvezeték rendszerek.
A lakások minden fogyasztását egyedi mérőkkel biztosítjuk.

AZ ÉPÜLET EGYÉB TEREIHEZ KAPCSOLÓDÓAN
• csapadék és csurgalékvíz elvezető hálózat a szükséges puffer tárolókkal,
• zöldfelületek öntözését biztosító alaprendszerek kiépítése,
• főbb gépészeti berendezéseket vezérlő épületautomatikai rendszerek kialakítása,
• tűzjelző és tűz eseti vezérlő rendszerek kialakítása,
• épület villámvédelmi-, valamint belső földelőhálózatának kiépítése.
A főbb gépészeti rendszerek akusztikai, valamint környezetvédelmi előírásokat betartó pontos méretezés mellett létesülnek, külön társasházi főmérőkkel.

LIFT
Lépcsőházanként 1-1 db, akadálymentes, 630 kg maximális hasznos teherbírású liftet telepítünk.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

LAKÁSBEJÁRATI AJTÓ
Esztétikus megjelenésű, a MABISZ elvárásoknak megfelelő acél tokos ajtó, több ponton záródó biztonsági zárral és számozással ellátva.

ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK
Hőtechnikailag méretezett, 3 rétegű üvegezéssel kialakított műanyag ablakok és erkélyajtók fém szerelvényekkel, belső könyöklőkkel, külső párkánnyal és beépített redőnytokokkal.

BELSŐ AJTÓK
Végleges felületkezelésű dekorfóliás sík ajtószárny, kilinccsel, utólag szerelhető tokkal.

FELÜLETKÉPZÉS:
Belső falakon, mennyezeten fehér diszperziós festés készül.

BURKOLATOK, SZANITEREK

PADLÓBURKOLATOK
• Laminált parketta lakószobákban, nappali életterekben.
• Mosható, vízálló kerámia padlóburkoló a fürdőszobában és WC-ben
• Fagyálló, csúszásmentes gress lap az erkélyekre és a külső terekre.
• Előszobában laminált parketta.

FALBURKOLATOK
• Mosható, vízálló kerámia burkolat a következő helyeken:
Fürdőszobákban, tusolókban 2 méteres, WC-ben 1,5 m magasságig burkolva.

VIZES HELYISÉGEK
WC-ben fehér kézmosó és hátsó kifolyású fali wc csésze, fürdőkben acryl kád , krómozott egykaros csaptelepekkel és zuhany szettel kerül beépítésre. A fürdőszobákba fehér porcelán mosdókagyló kerül beépítésre egykaros csapteleppel. A mosógép számára csatlakozás kerül kialakításra. A konyhai mosogatóhoz vízvételi és szennyvízelvezetési lehetőség.

KAPCSOLAT

 • INSTAGRAM

  BORÓKA PARK

 • ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA

  6000 Kecskemét
  Agyag utca

 • NYITVATARTÁS

  Hétfő-Péntek: 10.00-18.00
  Szombat-Vasárnap: Zárva
  Kérjük egyeztessen időpontot!

 • TELEFONSZÁM

  +36 30 / 355 - 8516

 • FACEBOOK

  BORÓKA PARK

Top