Menü

Minőség

ÉPÍTÉSZET

A beépítési koncepció kialakításakor arra törekedtünk, hogy úgy alakítsuk az épületet, hogy a földszint és a fölötte lévő négy szint építése ellenére ne alkosson robosztus tömeget. Az egymástól elhúzott és földszinti nyaktaggal egybekötött tömböknek köszönhetően 4 db, a közös kertrészektől szintben elszeparált, 60 nm alapterületű saját zöldteraszos nappali +1-2-3 hálószobás egyedi lakások is létesülnek. Az épületekben található lakások alaprajzi kialakítása változatos, így széles igényeket képes kiszolgálni a projekt.

Hagyományos kisebb, garzon lakástól a 3 hálószobás otthonig, változatos elrendezésből választhatnak vevőink. Az épület minden egyes lakása jó arányú saját erkéllyel rendelkezik, így jó idő esetén a lakások használati tere ezzel érdemben bővülhet.

A két épületegység földszintjén, valamint a telken belül külső téren személygépkocsik és motorok parkolására alkalmas beálló helyek várják a leendő lakásvásárlókat.

HOMLOKZAT

A homlokzatképzésnél fontos szempontnak tartottuk az egységes teraszstruktúra kialakítását, amelynek szövetrendszere körbefonja az összes homlokzatot, ismétlődő motívumrendszere nyugtatólag hat az épülettömegek méretei ellenére is.

A váltakozó színhasználat és nyílásokat összekötő zöld színű homlokzati csíkok oldják a szigorú szerkesztés következtében kialakult merevséget, összességében mégis egységes képet mutatnak.

A negyedik emeleten szintén eltérünk a köztes szintek szabályos kialakításától a sarkok beharapásával, valamint a tömeg átszínezésével. Ezzel a mozdulattal a zárószint tető képét igyekeztünk hangsúlyozni.

FALAZÁS, HŐSZIGETELÉS

Az épület kültérrel érintkező kitöltő falai 30 cm vtg. kerámia, míg a lakásokat elválasztó falazatok 25 cm vtg., nagy hangszigetelő képességű lakáselválasztó kerámia téglákból készülnek. A lakáson belüli falazatoknál 10 cm vtg. kerámia anyagú válaszfal téglákat használunk.
Ahol a gépészeti szerelés okán előtét falazat válik szükségessé, ott 6 és 10 cm vtg. monolit gipszkarton előtét falszerkezetet építünk be.

FELSZERELTSÉG

ÉPÜLETGÉPÉSZETI ÉS ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI RENDSZEREK:
Lakásonkénti hőmennyiségméréssel ellátott házközponti fűtés lesz, fehér színű acél lapradiátorokkal, rejtett gépészeti vezetékekkel. A helyiségek hőmérsékletének szabályozására a fűtőtestekre termosztátos szabályozó szelep kerül, így az egyes terek fűtése külön-külön szabályozható lesz. Minden lakásba programozható fali termosztát kerül felszerelésre, így a lakások fűtése – fűtési üzemben – egyedileg indítható és leállítható.

A LAKÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓAN:
• fűtési rendszer kialakítása a telepítésre kerülő központi kondenzációs kazánon keresztül,
• hűtési rendszer védőcsöves kiépítése lakásonként split klíma berendezésekhez,
• fürdő, WC gépi elszívása, konyhai szagelszívóhoz gépészeti csatlakozás biztosítása,
• kábeltelevízió és kaputelefon rendszerek kialakítása,
• betörés elleni érzékelő és riasztó rendszerek védőcsöves kiépítése lakásonként,
• nyílászárók elé kerülő árnyékolók fogadó tokszerkezeteinek elhelyezése, illetve a redőnyök gépi mozgatását biztosító vezérlés védőcsöves kiépítése lakásonként,
• a lakások minden fogyasztását egyedi mérőkkel biztosítjuk.

AZ ÉPÜLET EGYÉB TEREIHEZ KAPCSOLÓDÓAN:
• teremgarázs gépi átöblítését biztosító CO elvezető rendszerek kialakítása,
• csapadék és csurgalékvíz elvezető hálózat a szükséges puffer tárolókkal,
• zöldfelületek öntözését biztosító alaprendszerek kiépítése,
• főbb gépészeti berendezéseket vezérlő épületautomatikai rendszerek kialakítása,
• tűzjelző és tűz eseti vezérlő rendszerek kialakítása,
• épület villámvédelmi-, valamint belső földelőhálózatának kiépítése.
Az egyes építési ütemekben létesülő közmű rendszerek külön társasházi főmérőkkel kerülnek kialakításra. A főbb gépészeti rendszerek akusztikai, valamint környezetvédelmi szempontból is pontos méretezés mellett kerülnek elhelyezésre.

LIFT
Lépcsőházanként 1-1 db, akadálymentes, 630 kg maximális hasznos teherbírású liftet telepítünk.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

LAKÁSBEJÁRATI AJTÓ:
Esztétikus megjelenésű, a MABISZ elvárásoknak megfelelő acél tokos ajtó, több ponton záródó biztonsági zárral és számozással ellátva.

ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK:
Hőtechnikailag méretezett, 3 rétegű üvegezéssel kialakított műanyag ablakok és erkélyajtók fém szerelvényekkel, belső könyöklőkkel, külső párkánnyal és beépített redőnytokokkal.

BELSŐ AJTÓK:
Végleges felületkezelésű dekorfóliás sík ajtószárny, kilinccsel, utólag szerelhető tokkal.

FELÜLETKÉPZÉS:
Belső falakon, mennyezeten fehér diszperziós festés készül.

BURKOLATOK, SZANITEREK

PADLÓBURKOLATOK
• Laminált parketta lakószobákban.
• Mosható, vízálló padlóburkoló a fürdőszobában, WC-ben és a konyhában.
• Fagyálló lap az erkélyekre és a külső terekre.
• Előszobában kialakítástól függően laminált parketta vagy mosható, vízálló padlóburkoló.

FALBURKOLATOK
• Mosható, vízálló fali burkolat a következő helyeken:
Fürdőszobákban, tusolókban 2 méteres, WC-ben 1,5 m magasságig burkolva.

VIZES HELYISÉGEK
WC-ben fehér kézmosó és hátsó kifolyású Geberit fali wc csésze, fürdőkben acryl zuhany illetve kád , krómozott egykaros csaptelepekkel és zuhany szettel kerül beépítésre. A fürdőszobákba fehér porcelán mosdókagyló kerül beépítésre egykaros csapteleppel. A mosógép számára csatlakozás kerül kialakításra. A konyhai mosogatóhoz vízvételi és szennyvízelvezetési lehetőség.

KAPCSOLAT

 • ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA

  6000 Kecskemét
  Vályogvető utca

 • NYITVATARTÁS

  Hétfő-Szombat: 10.00-18.00
  Vasárnap: Zárva

 • TELEFONSZÁM

  +36 30 / 355 - 8516

Top