Menü

Minőség

ÉPÍTÉSZET

A beépítési koncepció kialakításakor arra törekedtünk, hogy úgy alakítsuk az épületet, hogy a földszint és a fölötte lévő négy szint építése ellenére ne alkosson robosztus tömeget. Ennek érdekében a négy épület 2x2 épületegységbe rendezése mellett döntöttünk. Az egymástól elhúzott és földszinti nyaktaggal egybekötött tömböknek köszönhetően 8 db, a közös kertrészektől szintben elszeparált, 40-63 nm alapterületű saját zöld és terasztetővel kialakított nappali +1-2-3 hálószobás egyedi lakások is létesülnek. Az épületekben található lakások alaprajzi kialakítása változatos, így széles igényeket képes kiszolgálni a projekt.

Hagyományos kisebb, garzon lakástól a 3 hálószobás otthonig, változatos elrendezésből választhatnak vevőink. Az épület minden egyes lakása jó arányú saját erkéllyel rendelkezik, így jó idő esetén a lakások használati tere ezzel érdemben bővülhet.

A két épületegység földszintjén, valamint a telken belül külső téren személygépkocsik és motorok parkolására alkalmas beálló helyek várják a leendő lakásvásárlókat.

HOMLOKZAT

A homlokzatképzésnél fontos szempontnak tartottuk az egységes teraszstruktúra kialakítását, amelynek szövetrendszere körbefonja az összes homlokzatot, ismétlődő motívumrendszere nyugtatólag hat az épülettömegek méretei ellenére is.

A váltakozó színhasználat és nyílásokat összekötő zöld színű homlokzati csíkok oldják a szigorú szerkesztés következtében kialakult merevséget, összességében mégis egységes képet mutatnak.

A negyedik emeleten szintén eltérünk a köztes szintek szabályos kialakításától a sarkok beharapásával, valamint a tömeg átszínezésével. Ezzel a mozdulattal a zárószint tető képét igyekeztünk hangsúlyozni.

FALAZÁS, HŐSZIGETELÉS

Az épület kültérrel érintkező kitöltő falai 30 cm vastag kerámia, míg a lakásokat elválasztó falazatok 25 cm vastag nagy hangszigetelő képességű lakáselválasztó kerámia téglákból készülnek. A lakáson belüli falazatoknál 10 cm vastag kerámia anyagú válaszfal téglákat használunk.

A külső kerámia falakat 10 cm, a vasbeton falakat, pilléreket 15 cm vastag kőzetgyapot, illetve EPS polisztirol hőszigeteléssel látjuk el.

FELSZERELTSÉG

ÉPÜLETGÉPÉSZETI ÉS ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI RENDSZEREK:
Lakásonkénti hőmennyiségméréssel ellátott házközponti fűtés lesz, fehér színű acél lapradiátorokkal, rejtett gépészeti vezetékekkel. A helyiségek hőmérsékletének szabályozására a fűtőtestekre termosztátos szabályozó szelep kerül, így az egyes terek fűtése külön-külön szabályozható lesz. Minden lakásba programozható fali termosztát kerül felszerelésre, így a lakások fűtése – fűtési üzemben – egyedileg indítható és leállítható.

A LAKÁSOKHOZ KAPCSOLÓDÓAN:
• fűtési rendszer kialakítása a telepítésre kerülő központi kondenzációs kazánon keresztül,
• hűtési rendszer védőcsöves kiépítése lakásonként split klíma berendezésekhez,
• fürdő, WC és konyha gépi elszívása
• strukturált hálózat és kaputelefon rendszerek kialakítása,
• betörés elleni érzékelő és riasztó rendszerek védőcsöves kiépítése lakásonként,
• nyílászárók elé kerülő árnyékolók fogadó tokszerkezeteinek elhelyezése, illetve a redőnyök gépi mozgatását biztosító vezérlés védőcsöves kiépítése lakásonként,
• a lakások minden fogyasztását egyedi mérőkkel biztosítjuk.

AZ ÉPÜLET EGYÉB TEREIHEZ KAPCSOLÓDÓAN:
• konyhai szagelszívók lakásonként elkülönített gépészeti csőrendszerre csatlakoznak, ezáltal elkerüljük a gyűjtőcsöves rendszereknél időnként előforduló szag visszatorlódást,
• főbb gépészeti berendezéseket vezérlő épületautomatikai rendszerek kialakítása,
• bejárati előtereket, valamint közös tereket védő behatolásvédelmi rendszerek, CCTV (kamera) hálózat kiépítése, épület-, villámvédelmi, valamint belső földelőhálózatának kiépítése.
• zöldfelületek öntözését biztosító alaprendszerek kiépítése
• teremgarázs gépi átöblítését biztosító CO elvezető rendszerek kialakítása
A főbb gépészeti rendszerek akusztikai, valamint környezetvédelmi szempontból is pontos méretezés mellett kerülnek elhelyezésre.

LIFT
Épületenként 1-1 db 8 fős, modern személyfelvonó kerül beépítésre.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

LAKÁSBEJÁRATI AJTÓ:
Esztétikus megjelenésű, a MABISZ elvárásoknak megfelelő acél tokos ajtó, több ponton záródó biztonsági zárral és számozással ellátva.

ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK:
Hőtechnikailag méretezett műanyag ablakok és erkélyajtók REHAU profilból 3 rétegű üvegezéssel, fém szerelvényekkel, belső könyöklőkkel, külső párkánnyal és beépített redőnytokokkal.

BELSŐ AJTÓK:
Végleges felületkezelésű dekorfóliás sík ajtószárny, kilinccsel, utólag szerelhető tokkal.

FELÜLETKÉPZÉS:
Minden helyiség fala és mennyezete fehér diszperziós festést kap.

BURKOLATOK, SZANITEREK

Hidegburkolataink a mai ízlésnek megfelelően modern, I. osztályú spanyol burkolatok.
Laminált padlóink a legújabb trendeknek megfelelő termékek. A széles típus- és dekorválaszték megfelel hagyományos és exkluzív elvárásoknak egyaránt.

PADLÓBURKOLATOK
• Laminált parketta lakószobákban.
• Kerámia padlóburkoló a fürdőszobában, WC-ben és a konyhában. Fagyálló lap az erkélyekre és a külső terekre.
• Előszobában kialakítástól függően laminált parketta vagy kerámia padlóburkoló.

FALBURKOLATOK
Mázas fali csempe a következő helyeken:
• Fürdőszobákban, tusolókban 2 méteres magasságig burkolva, a WC helyiségben 1,5 méteres magasságig.

VIZES HELYISÉGEK
A WC-ben fehér kézmosó és hátsó kifolyású fali wc csésze, fürdőkben acryl zuhany, illetve kád, krómozott egykaros csaptelepekkel és zuhany szettel kerül beépítésre. A fürdőszobákba fehér porcelán mosdókagyló kerül beépítésre, egykaros csapteleppel. A konyhákban gépészeti alapszerelés készül

KAPCSOLAT

 • ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA

  6000 Kecskemét
  Vályogvető utca

 • NYITVATARTÁS

  Hétfő-Szombat: 10.00-18.00
  Vasárnap: Zárva

 • TELEFONSZÁM

  +36 30 / 355 - 8516

Top